Blog

FRIENDS FUN WINE™ ПОЛУЧИ ДИПЛОМ НА ДЕВЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА “ П Р И З П А К 2 0 1 7 ”

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАЙ-НОВИТЕ СВЕТОВНИ ТЕНДЕНЦИИ В ОПАКОВАНЕТО НА ВИНЕНИ НАПИТКИ НАВЛЯЗОХА В БЪЛГАРИЯ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ.

На 09 ноември 2017 г в Интер Експо Център София по време на международните изложения САЛОН НА ВИНОТО, МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и др. за девети пореден път се проведе националния конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак 2017“.

PR.FFW.10.11
Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE™ бяха отличени с Диплом на “ПРИЗПАК 2017”

Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар от Friends Beverage Group САЩ. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.

FRIENDS FUN WINE™ показа за първи път в България най-новите световни тенденции във винената индустрия. Новият тренд на най-големите винени пазари в света е не бутилиране, а неговото консервиране. Опаковката е алуминиева кутийка (кен, бутилка), която е най-устойчивият контейнер за напитки.

FFW

Опаковките на FRIENDS FUN WINE™ представят продуктите по най-добрия начин, с пълна и точна информация за потребителя, с физико-химичните си качества да гарантират безопасно и функционално съхранение и транспорт, предлагат удобство за ползване навсякъде, възможност за многократна употреба, 100% рециклиране, т.е. отговарят на изискванията на най-новите тенденции в развитието на световната
икономика.

Чрез иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ – The New Lifestyle Drink ™.

Компанията първа в света идентифицира потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино и в резултат на това демократизира лозаро- винарската индустрия, революционизира винопроизводството и създаде продукт, който има масова привлекателност по целия свят.

Новата категория напитки осигурява непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и позволява на потребителите на световно ниво да се наслаждават на виното по нов и освежаващ начин. За 18 месеца Fun WineTM навлезе в над 30 пазара по света, включително България.

За журито:
Състав: проф. Й. Гогов, доц. Г. Джатов, доц.Ст. Недева, ст.асистент И. Драгостинова, д-р инж.Снежана Тодорова, доц. д-р В. Багдасарян, Петко Делибеев, Виолета Георгиева.

За Friends Beverage Group LLC
Friends Beverage Group LLC произвежда иновативни, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани вина в кен чрез традиционна ферментация. Тя е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Рецептурите на напитките са патентовани. Компанията реализира продуктите си в супермаркети, ресторанти, барове, хотели, стадиони, бензионстанции и авиокомпании в САЩ. Напитките са разработени от Изпълнителния директор на компанията Джо Пелег – известен международен консултант на компании от хранително вкусовата промишленост в САЩ, Европа и Средния Изток. Организирал е най-голямото кошер събитие в света с изхранване на 30 000 посетители на ден. Friends Beverage Group LLC е основана през 2009 г. и е със седалище в Маями, Флорида, САЩ. www.funwine.com

За Advantis Co Ltd.
Адвантис Ко ЕООД е официален вносител на Friends Fun Wine™ за България и други страни в региона. Тя е част от групата дъщерни фирми на AD Global Ltd. в България и Великобритания. Работи в съответствие със стандартите за добра дистрибуторска практика и притежава всички европейски лицензи за внос, износ, съхранение и търговия, свързани с дейностите и. Седалището и е в гр. Пловдив. advantis.bg

За повече информация:
Advantis Co Ltd.
+359 879 162 951
funwine@advantis.bg
https://funwine.bg/fun-wine/

1 Comment

  1. […] За Friens Fun Wine: Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE™ бяха отличени с Диплом за най-добра опаковка на ДЕВЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА “ПРИ… […]

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.