Blog

FunWine BG | май 26, 2021 | 2 Коментари

FUN WINE E НОМИНИРАН В „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”’2021

ДО ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ В ЖИВОТА И ЖАДНИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ

Скъпи фенове, приятели и партньори,

с радост бихме желали да споделим една вълнуваща новина с вас!

С удоволствие и удовлетворение ви информираме, че FUN WINE е номиниран за „ЛЮБИМА МАРКА” в категориите „2-ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ“ и „36-ИНОВАТИВНИ МАРКИ – ХРАНИ И НАПИТКИ“ на тазгодишния онлайн конкурс, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”- MYLOVEMARKS. Това е престижна класация и за нея всяка година се борят много силни марки. Журито сте вие -истинските реални български потребители.

Номинацията на FUN WINE в „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, съчетана с многобройните получени престижни световни награди за иновации, вкусови качества и дизайн като: Най-добра опаковка на напитка на BTI’s 2018г и 2021г., Златен медал за дизайн на напитка и златни медали за вкусови качества на FBM’2020, Финалист „Световна награда за иновации в напитките” 2020, Изборът на потребителя, Най-иновативен винен продукт и Най-добър дизайн на опаковка в България, ясно показва, че както в света, така и в България, FUN WINE се превърна в позитивна и градивна сила, която поставя нови жалони при напитките, забелязва се, и за нея все повече се говори навсякъде.

Моля, подкрепете ни в КАТЕГОРИИ 2 И 36 във всичките етапи на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”! Гласувайте за нас, ако прецените, че ние заслужаваме! Първи етап започна от 26 май до 2 юни 2021 г. Потребителите номинират своята любима марка във всяка категория. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

Линк към класацията:

https://mylovemarks.eu/vote.php

Забележка: За да е валидно вашето гласуване, трябва да номинирате марки в минимум 20 категории.

Не се колебайте да разпространите нашата молба сред вашите приятели, ако те също харесват нашите продукти и марка.

Благодарим ви! Join The FUN!

FUN WINE™ BULGARIA – THE NEW LIFESTYLE DRINK™

2 Коментари

  1. Тошко Йотов

    май 26, 2021

    Еха!

  2. EMI

    юни 5, 2021

    Нискоалкохолни и нискокалорични напитките от серията FUN WINE са истинско удодолствие за сетивата !Създават възможност да се консумират с удоволствие и без мярка!Богата гама на вкусове .

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.